Mesaj De Bun Venit

Mesaj de Bun Venit

Imi face plăcere să vă invit la ediţia de toamnă a Târgului Internaţional de Turism al ANAT, “Winter Holiday”, care se va desfăşura în perioada 29 Septembrie - 02 Octombrie, 2011,  în  Centrul Internaţional de Conferinţe de la Palatul Parlamentului - Bucureşti.

Cele două ediţii Holiday Market , precum şi prima ediţie a “Winter Holiday” , organizată în premieră în 2010, ne îndeamnă să vă oferim o nouă ediţie a Târgului de vacanţe de iarnă, WINTER HOLIDAY 2011!

Şi pentru că turiştii români au înţeles deja că vacanţele rezervate din timp le oferă garanţia celui mai mic tarif, lansăm înscrierile pentru vacanţele de iarnă 2011 !

Din ce în ce mai mulţi români sunt interesaţi de vacanţele din sezonul de iarnă şi au nevoie de cea mai bună alegere, aşa încât ne propunem  să oferim membrilor posibilitatea de a vinde cât mai multe vacanţe de iarnă, într-un cadru cât mai adecvat, atât  pentru destinaţii interne, cât şi externe - un eveniment.

Multumesc pe această cale tuturor celor care ne-au acordat încredere, participând, încă de la prima ediţie,  la Târgurile  de Turism organizate de ANAT şi totodată ii invit să ni se alăture şi de această dată, pentru a marca un nou succes ÎMPREUNĂ!


Cu prietenie şi încredere ,

 Corina Martin,
 Preşedinte ANAT