înapoi | Acasă | Expoziţie | Servicii Pentru Expozanţi
A.N.P.C.P.P.S.R. Partener
O 9atitudine în turism! O 9atitudine în turism!
Hotel Best Western Sponsor Premii Tombolă
Hotel Tarnava Sponsor Premii Tombolă
Gorj Turism Sponsor Premii Tombolă
Meli Tours Sponsor Premii Tombolă
Mistral Resort Moeciu Sponsor Premii Tombolă
Medallion Air Sponsor Premii Tombolă
Sixt Rent a Car Partener Transport Vizitatori
Europa Travel Partener Transport Vizitatori
Eurolines Sponsor Premii Tombolă
Family Travel Sponsor Premii Tombolă
Alltur Sponsor Premii Tombolă
 Primăria Municipiului Bucureşti Eveniment organizat cu sprijinul
Hotel Iaki Sponsor Premii Tombolă

Servicii pentru expozanţi


ORGANIZARE PREZENTĂRI ŞI EVENIMENTE DE FIRMĂ
Expozanţii care doresc să prezinte diverse mărci sau produse prin intermediul unor evenimente de firmă sau prezentări, sunt invitaţi să transmită din timp detaliile acestor evenimente adiacente.
 
Organizatorii oferă spre utilizare, gratuit, Centrul de Presă, cu o capacitate de aprox. 30 locuri, utilat cu mobilier specific (prezidiu pentru două persoane şi scaune pentru auditoriu). Echipamentul audio-video nu este inclus. 

În eventualitatea în care expozanţii doresc organizarea de prezentări pentru mai mult de 30 de persoane, Organizatorii pot facilita închirierea unor săli de conferinţe din cadrul Palatului Parlamentului pentru desfăşurarea acestor întalniri. Pentru detalii referitoate la costuri şi disponibilitatea sălilor, vă rugăm să vă adresaţi companiei Ralcom Exhibitions.

CONSTRUCŢIA STANDURILOR EXPOZIŢIONALE

Standurile standard vor fi construite din materiale de tip Octanorm, conform cerinţelor clienţilor, putând fi personalizate pentru a corespunde dorinţelor companiilor expozante.


Începând cu ediţia din 2011 a Târgului Internaţional de Turism Holiday Market, Organizatorii pun la dispoziţia expozanţilor o ofertă variată de construcţie standuri personalizate, care să vină în completarea ofertei standard şi în întâmpinarea nevoilor firmelor expozante.
 

Date importante

Deschiderea Oficială Joi, 17 Martie, 11.30 - Galeria C4 Extragerea Premiilor Tombolă Duminică, 20 Martie, 16.00 - Galeria C4