înapoi | Acasă | Ştiri | Concursuri Si Premii La Holiday Market!
A.N.P.C.P.P.S.R. Partener
O 9atitudine în turism! O 9atitudine în turism!
Hotel Best Western Sponsor Premii Tombolă
Hotel Tarnava Sponsor Premii Tombolă
Gorj Turism Sponsor Premii Tombolă
Meli Tours Sponsor Premii Tombolă
Mistral Resort Moeciu Sponsor Premii Tombolă
Medallion Air Sponsor Premii Tombolă
Sixt Rent a Car Partener Transport Vizitatori
Europa Travel Partener Transport Vizitatori
Eurolines Sponsor Premii Tombolă
Family Travel Sponsor Premii Tombolă
Alltur Sponsor Premii Tombolă
 Primăria Municipiului Bucureşti Eveniment organizat cu sprijinul
Hotel Iaki Sponsor Premii Tombolă

Concursuri si premii la Holiday Market!

Concursuri si premii la Holiday Market!

Cea de-a doua zi a Targului International de Turism Holiday Market a reunit oferte variate ale firmelor expozante, cat si o multitudine de concursuri si tombole cu premii atractive pentru vizitatori.

La capitolul tombole, agentii de turism pot castiga, pe baza cartilor de vizita depuse in urna de la standul Corali Holidays, o vacanta in Halkidiki si una in Paralia Katerini oferite de agentie.

Pentru toti vizitatorii Targului, Meli Tours organizeaza o tombola la care acestia pot castiga un sejur de 7 nopti pentru 2 persoane, in Halkidiki, in luna mai, la un hotel de 4 stele.

O alta tombola este organizata de Neotur care ofera castigatorilor o excursie pentru 2 persoane in Insula Corfu, in sezonul estival. Extragerea are loc duminica, 20 martie 2011, la ora 16.

De asemenea, vizitatorii au sansa de a participa la tombola organizata de Accent Travel & Events care ofera ca premiu I un sejur de 3 nopti in Mamaia.

Tombola Universal Turism are ca premii o excursie all inclusive in Antalya (premiul I), o excursie in Kusadasi (premiul al II-lea) si o excursie in  Bulgaria (premiul al III-lea).

Pe langa tombolele organizate in cadrul Targului Holiday Market, agentiile de turism acorda sansa de a castiga premii prin intermediul concursurilor de pe Facebook. Rina Vista desemneaza saptamanal cate un castigator al unui week-end pentru 2 persoane la munte. Tot un concurs pe Facebook organizeaza si Albena, care ofera ca premii o saptamana la Albena in sezonul estival, un week-end de Paste si un week-end SPA intr-o perioada la alegere.

Daca doriti sa luati parte la demonstratii de mestesuguri, sa vedeti cavaleri, konrazi, strajeri ai cetatilor medievale si nu numai, va asteptam la Targul International de Turism Holiday Market si in zilele de sambata pana la ora 19 si duminica pana la ora 17.

          

Date importante

Deschiderea Oficială Joi, 17 Martie, 11.30 - Galeria C4 Extragerea Premiilor Tombolă Duminică, 20 Martie, 16.00 - Galeria C4