De la Trg adunate...
Festivalul de Film BITFF
Organizatori
Parteneri
Bucureti - informaii utile Transport Art i cultur
Birou Pres Ghid Pres Parteneri Media Comunicate de pres Centrul de Presa Winter Holiday
Pentru Vizitatori Acces locaie Informaii Generale Tombol Bilete acces Program Vizitare
Expoziie Servicii pentru expozani Planuri expoziionale List expozani
 

Mesaj de bun venit

Stimai parteneri,

 Imi face plcere s v invit la ediia de toamn a Trgului Internaional de Turism al ANAT, “Winter Holiday”, care se va desfura n perioada 7 - 10 octombrie 2010, n Centrul Internaional de Conferine de la Palatul Parlamentului - Bucureti.
 
Primul Trg Internaional “Holiday Market” s-a bucurat de un real succes, ceea ce ne-a adus poziia a doua n Topul celor  mai vizitate Trguri  din BUCURETI n anul 2010. Ne-am propus ca i prin aceast ediie s oferim un nou eveniment marca ANAT - un moment de srbtoare  pentru membri, un model de standarde pentru mass-media i un Trg de vacane de succes pentru vizitatori.
 
Din ce n ce mai muli romni sunt interesai de vacanele din sezonul de iarn i au nevoie de cea mai bun alegere, aa nct ne propunem s oferim membrilor posibilitatea de a vinde ct mai multe vacane, ntr-un cadru ct mai adecvat, att  pentru destinaii interne, ct i externe.
 
Succesul acestui eveniment va fi dublat de aniversarea a 20 de ani de activitate a patronatului ANAT - cea mai puternic organizaie din turismul romnesc, srbtoare la care vom participa mpreun, odat cu Gala “ANAT la 20 de Ani”!
 
Mulumesc pe aceast cale tuturor celor care ne-au acordat ncredere, participnd  la primul Trg de Turism organizat de ANAT i totodat i invit s ni se alture i de aceast dat, pentru a marca un nou succes MPREUN!
 
Cu prietenie i ncredere ,
 
 Corina Martin,
 Preedinte ANAT